fbpx

За нас

Ние сме малки, но трудолюбиви, ентусиазирани и всеотдайни към работата си. Ние учим и се забавляваме заедно!

rpt

Обичаме децата – и малките, и порасналите! Обичаме да учим нови неща и да помагаме на останалите да придобият нови знания.

Намираме се на комуникативно място в малкия град Божурище.

Предоставяме високо качество на чуждоезиково обучение, на достъпни цени.

Нашата цел

Нашата цел е да достигнем до максмално много ученолюбиви хора. Желанието за научаване на нов език често се сблъсква с препятствия – най-често високи цени и недостиг на време.

Ние разбираме напълно тези трудности, защото ние самите се сблъскваме с тях ежедневно. Ето защо изготвяме учебни програми с КАЧЕСТВЕНИ, но достъпни като цена учебници.

rpt

Предлагаме КАЧЕСТВЕНО образование на ниски цени. И не на последно място – изготвяме график на занятията, СЪОБРАЗЕН С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ на всеки един от групата. Работим събота и неделя, работим до късно всеки ден от работната седмица.

Ние, също като вас, сме родители и познаваме всички трудности и хубави моменти от отглеждането на едно дете. Знаем прекрасно, колко е важно образованието, вниманието и индивидуалния подход за развитието на малкото човече. Те се променят непрекъснато, а и ние с тях. Имат нужда от много обич и внимание. Ето защо ние работим с малки групи от деца.

rpt

Ние, също като вас, сме отговорни, зрели, ангажирани и уморени хора, които пазят пламъка на любознателността. Ние ще ви помогнем да намерите малко време за индивидуално развитие и обогатяване с чужд език.

rpt

Ще се съобразим с натоварената ви работна седмица и заедно ще намерим удобни часове за занятията. Ако сте пораснали, но искате да учите още и още – ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!

Адрес – гр. Божурище, бул. Европа 20 (градинката на Божура)

(снимка на школата отвън)