fbpx

За нас

Школа Бонита е партньор на Британски Съвет по програмата Advantage, която дава възможност наши курсисти да полагат изпити на Cambridge за придобиване на международен сертификат за владеене на английски език.

Ние сме малки, но трудолюбиви, ентусиазирани и всеотдайни към работата си. Ние учим и се забавляваме заедно!

 

Обичаме децата – и малките, и порасналите! Обичаме да учим нови неща и да помагаме на останалите да придобият нови знания.

Намираме се на комуникативно място в малкия град Божурище.

Предоставяме високо качество на чуждоезиково обучение, на достъпни цени.

Нашата цел

Нашата цел е да достигнем до максмално много ученолюбиви хора. Желанието за научаване на нов език често се сблъсква с препятствия – най-често високи цени и недостиг на време.

Ние разбираме напълно тези трудности, защото ние самите се сблъскваме с тях ежедневно. Ето защо изготвяме учебни програми с КАЧЕСТВЕНИ, но достъпни като цена учебници.

 Предлагаме КАЧЕСТВЕНО образование на ниски цени. И не на последно място – изготвяме график на занятията, СЪОБРАЗЕН С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ на всеки един от групата. Работим събота и неделя, работим до късно всеки ден от работната седмица.

Ние, също като вас, сме родители и познаваме всички трудности и хубави моменти от отглеждането на едно дете. Знаем прекрасно, колко е важно образованието, вниманието и индивидуалния подход за развитието на малкото човече. Те се променят непрекъснато, а и ние с тях. Имат нужда от много обич и внимание. Ето защо ние работим с малки групи от деца.

 

Ние, също като вас, сме отговорни, зрели, ангажирани и уморени хора, които пазят пламъка на любознателността. Ние ще ви помогнем да намерите малко време за индивидуално развитие и обогатяване с чужд език.

rpt

Ще се съобразим с натоварената ви работна седмица и заедно ще намерим удобни часове за занятията. Ако сте пораснали, но искате да учите още и още – ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!

Адрес – гр. Божурище, бул. Европа 20 (градинката на Божура)