fbpx

Школа за чужди езици във Варна

Търся добър учител по чужд език или школа за чужди езици във Варна

Школа за чужди езици във Варна. Развиваме се онлайн и вече се преподават няколко чужди езика като Английски, Немски, Испански и Руски език.

Вижте нашите годишни програми и ценови предложения.

Даваме безплатна консултация и тест за определяне на нивото. Подходящо е както за възрастни така и за деца и ученици. Много сме гъвкави. Преподаваме на групи и индивидуално, изцяло онлайн.

Опит в преподаването на чужд език по Skype


Днес бих искал да споделя с вас моя опит в преподаването на чужд език по Skype.

Школа за чужди езици във Варна
Школа за чужди езици във Варна

Колкото и странно да звучи, но много често ние извличаме далеч от изгода от съвременните технологии, но по-често развлечения, а понякога изобщо нищо. Тогава често чуваме упреци за това как технологиите развалят нашите деца и човечеството като цяло.

Но мога да твърдя, че дори много модерни хора, които, изглежда, разбират всичко в съвременния свят, не винаги са чували например за преподаване на чужди езици чрез Skype.

Школа за чужди езици във Варна

И виждам това все по-често в ежедневието си, тъй като работя като учител в онлайн училище Бонита. Аз самият реагирах на такива неща неадекватно или дори можете да кажете, че не съм чувал за това. Skype за мен беше само един от многото начини да се свържа с човек, който поради една или друга причина не може да бъде достигнат по телефона.

А днешните млади хора дори не знаят наполовина как да прекарват времето си пред компютъра с полза. Има толкова много ползи от изучаването на език по скайп и само хора, които никога не са го опитвали, ще кажат, че това не работи, все едно да спекулирате с вкуса на ястие, което никога не сте яли.

Днес, разбира се, има огромно количество материали за изучаване на езици, но има още повече от тях в Интернет и електронни версии, които могат да опростят учебния процес като такъв.

След като завърших университета, написах дипломната си работа, озаглавена „Интерактивни методи за изучаване на английски език“, и с увереност мога да кажа, че един от първите подобни методи днес са интернет ресурсите. Все повече хора предпочитат дистанционното обучение, защото то е не само със същото качество, но още по-продуктивно и удобно.

Изберете най-добрата школа за чужди езици във Варна

След като започна да преподава в онлайн училище по английски език. Срещнах много интересни и умни хора, които успяха да ми покажат всички положителни аспекти на работата ми и скоро успях да се уверя в това сам. В крайна сметка, най-важният показател, че „то“ работи, е резултатът от вашите ученици.

Много ученици учат в нашето училище вече няколко години и знам, че не само ние като учители, но и самите ученици усещаме и виждаме техните постижения.

Уроци по чужди езици в Skype, това наистина е пробив в областта на образованието. Ще получите голямо удоволствие и удоволствие от уроците и преподавателите в онлайн училище Бонита заедно с теб!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *