fbpx

Школа за чужди езици във Видин

Търся добър учител по чужд език или школа за чужди езици в Видин

Школа за чужди езици във Видин. Развиваме се онлайн и вече се преподават няколко чужди езика като Английски, Немски, Испански и Руски език.

Вижте нашите годишни програми и ценови предложения.

Даваме безплатна консултация и тест за определяне на нивото. Подходящо е както за възрастни така и за деца и ученици. Много сме гъвкави. Преподаваме на групи и индивидуално, изцяло онлайн.

ДЕЦА И ИЗУЧАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ПО SKYPE

Школа за чужди езици във Видин
Школа за чужди езици във Видин

Кой каза, че скайпът е неефективен, особено за деца?

По някаква причина родителите смятат, че когато някой е в една стая с дете, лице в лице – това води до по-високи резултати от обучението, отколкото ако детето седи пред компютър.

Като учител с повече от 10 години опит, който преди да започне да работи по Skype, е работил дълго време в различни училища и центрове, както и като частен учител, мога да кажа, че аз, моите приятели и роднини, деца и всички, които познавам , научете се чрез Интернет и съм готов да убедя всеки, който спори с мен, че това е прекрасен метод на преподаване.

Да се ​​върнем към темата за децата. Всички родители знаят колко неспокойни могат да бъдат децата, любопитни, не желаещи да правят това, което трябва, а не това, което искат. Така че, учейки в група или индивидуално с учител по стандартния метод, детето има много повече шансове да се разсейва, да говори руски, да нарушава урока и т.н.

Добри практики с школа за чужди езици във Видин

Всеки, комуникиращ по телефона или по скайп, трябва преди всичко да слуша, защото в противен случай той няма да разбере какво е заложено, няма да знае на какви въпроси да отговори, тоест при общуване по Skype – детето трябва да слуша! Това развива уменията му за слушане и внимание.

Друг момент е по-говорната практика. Тъй като трябва да говорите постоянно. Въпрос-отговор, отговор-въпрос, диалог, монолог, практическа ситуация, граматични устни задачи … – всичко се прави устно. В урока няма задания, с изключение на устни. Можете да правите упражненията в писмена форма или да четете текста у дома, но никой няма да говори със себе си у дома.

По желание уроците се провеждат чрез видео комуникация. При децата те по-често се държат с камера, но ако детето вече е на 13+, това не е необходимо. По този начин ученикът не се разсейва от абсолютно нищо – имам предвид такива неща като околната среда, мебелите, външния вид на учителя и т.н.

Доверете се на най-добрата школа за чужди езици във Видин

Тоест, 100% от вниманието е насочено към урока и по време на работа.
Ако едно дете се опита да се заеме с личните си дела в урока – това винаги се чува, тоест в никакъв случай няма да се справи с тях.

Несъмнено коя позиция ще избере учителят влияе върху начина, по който върви урокът, но в това отношение няма значение колко далеч е учителят. И като цяло въпросът за постоянството и културата на едно дете (като възрастен) зависи не само от педагогическите умения на учителя.

Имам деца студенти, които дълги години са учили при мен не по Skype, сега сме преминали към онлайн обучение, тъй като този процес отнема много по-малко време и на двете страни. Тези деца вече не искат учителят да идва в дома им. По техни думи, в онлайн урока успяваме да направим повече, урокът е по-динамичен и интересен.

Това не е така, защото урок вкъщи или в класната стая не може да се направи толкова интересен – със сигурност може. Но! Ние наричаме съвременни методи на преподаване, използвайки Интернет, интерактивни. Нека се съсредоточим върху думата АКТИВЕН. По този начин мога да опиша процеса на изучаване на английски език в Skype за деца.

Обобщавайки, отново можем да подчертаем следните точки:

Уроци по английски чрез Skype за деца:

1) Повече внимание

2) Повече говорим език

3) Повече динамика

4) Повече възможности за използване на мултимедийни материали

5) Повече свободно време за учителя и ученика

Мога да продължа дълго време. Но нека се спрем на това засега.

Като цяло моралът е следният – ако някой се съмнява в истинността на думите ми – елате при нас и проверете сами!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *